duminic─â, 25 iulie 2021

Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare pentru www.infosantiere.ro

A. DISPOZITII GENERALE
B. ALTE DISPOZITII

A. DISPOZITII GENERALE

1. Domeniul de aplicare a dispozitiilor
Termenii si conditiile generale de utilizare (denumite in continuare termeni sau conditii) reglementeaza relatia contractuala dintre SC Rampa Invest SRL, persoana juridica romana si un utilizator inregistrat (user) al serviciului (definit mai jos), domiciliat/rezident in Romania. Rampa Invest SRL este de acord sa furnizeze serviciul, astfel cum este definit in contract si in cele ce urmeaza, numai cu conditia acceptarii acestor termeni de catre utilizator.

2. Servicii
2.1
Rampa Invest SRL ofera o platforma online (serviciul), prin intermediul unui site web (site-ul web) www.infosantiere.ro, care permite utilizatorilor sa incarce si sa descarce informatii despre
santierele din Romania. Pe site exista informatii obtinute de catre redactorii Rampa Invest SRL (informatii marcate ca Proiect Agenda Constructiilor) si informatii livrate de catre parteneri. Rampa Invest SRL va face eforturi in limite rezonabile pentru a corecta si a actualiza informatiile de pe site. In cazul in care se identifica situatii in care informatiile nu sunt corecte, va rugam sa ne indicati aceste situatii pentru a le remedia. 

2.2. Utilizator, in sensul termenilor si conditiilor, este fiecare persoana, fizica sau juridica, inregistrata ca utilizator al serviciului, cu scopul de a furniza sau de a obtine informatii, indiferent de intentia sa de a folosi serviciul in calitate de utilizator client sau de utilizator partener.

3. Cont de utilizator
3.1 Toti utilizatorii trebuie sa aiba capacitate juridica deplina pentru a incheia din punct de vedere juridic contracte. Toti utilizatorii care sunt persoane fizice trebuie sa fi implinit varsta de 18 ani.

3.2 Utilizarea serviciului necesita inregistrarea si deschiderea unui cont pe site-ul www.infosantiere.ro. Nu exista taxe de inregistrare si de deschidere a unui cont dar, prin inregistrare, utilizatorul se obliga la respectarea termenilor si conditiilor. In momentul in care se inregistreaza, utilizatorul trebuie sa ofere date reale si complete. Daca utilizatorul isi schimba ulterior datele de inregistrare, este obligat sa actualizeze datele in contul lui imediat sau, daca acest lucru nu este posibil, sa informeze imediat Rampa Invest SRL, in scris, cu privire la modificarile survenite.

3.3. La inregistrare, utilizatorul trebuie sa specifice un nume de utilizator (user) si o parola care, impreuna, constituie datele de acces. User-ul este reprezentat dintr-un nume ales de catre utilizator, ce va fi folosit pentru accesarea contului de utilizator de pe site, precum si pentru corespondenta intre Rampa Invest SRL si utilizator. Utilizatorul este obligat sa pastreze secrete datele sale de acces si sa nu permita accesul neautorizat al unei terte parti. Daca utilizatorul isi pierde datele de acces sau daca stie sau crede ca datele sale de acces sunt folosite de catre o terta parte, trebuie sa comunice acest lucru imediat catre Rampa Invest SRL.

3.4 O persoana fizica / juridica se poate inregistra pe www.infosantiere.ro folosind un nume de utilizator unic. Aceeasi persoana fizica / juridica nu poate utiliza simultan mai multe conturi.

3.5 Prin trimiterea formularului de inregistrare completat cu termenii si conditiile din acest document, utilizatorul isi asuma conditiile stabilite in prezentul act, urmand sa incheie cu Rampa Invest SRL si alte acte contractuale daca este cazul (de exemplu, parteneri ai www.infosantiere.ro). Asumarea acestor conditii confirma faptul ca utilizatorul are dreptul de a folosi serviciul, in conformitate cu acesti termeni.

3.6 Rampa Invest SRL isi rezerva dreptul de a refuza/anula/bloca inregistrarea contului de utilizator, in urmatoarele situatii:
•  o perosana foloseste simultan mai multe nume de utilizator (user);
•  existenta unor banuieli ca utilizatorul nu doreste folosirea serviciului in scopul propus prin prezentul act;
•  in cazul in care la inregistrare s-au inscris date false sau incomplete;
•  in caz de pierdere a datelor de acces sau in momentul aparitiei suspiciunii de utilizare abuziva a accesului la date de catre orice persoana;
•  daca utilizatorul a
incalcat oricare dintre termeni sau
•  daca orice actiune a utilizatorului determina aparitia unor motive rezonabile in acest sens.
In toate aceste situatii, Rampa Invest SRL nu este obligata sa comunice utilizatorului motivatia refuzului/anularii/blocarii contului.
In cazul in care un cont de utilizator este blocat de Rampa Invest SRL, utilizatorul in cauza este exclus de la reinregistrare si de la deschiderea unui alt cont de utilizator pe www.infosantiere.ro, fara acordul scris de la Rampa Invest SRL.

3.7 Dupa trimiterea formularului de inregistrare, utilizatorul client va primi un e-mail de confirmare, care contine instructiuni de activare a contului sau. Drepturile si obligatiile dintre Rampa Invest SRL si utilizator vor intra efectiv in vigoare in momentul in care Rampa Invest SRL trimite e-mailul de confirmare a inregistrarii contului. Pentru a completa inregistrarea, utilizatorul trebuie sa acceseze link-ul de activare a contului, trimis in e-mail.

4 . Obtinerea datelor protejate
4.1 Toate informatiile neprotejate de pe
www.infosantiere.ro sunt folosite de catre utilizatori pentru a decide daca datele protejate prezinta interes.

4.2 Achizitia de informatii protejate este decizia exclusiva a utilizatorului.

4.3 Prin transmiterea solicitarii de obtinere a datelor protejate, utilizatorul isi arata interesul pentru datele respective si accepta plata contravalorii lor.

4.4 Clientul expediaza cererea pentru datele protejate, iar Rampa Invest SRL livreaza datele solicitate pe site, dupa ce utilizatorul plateste acest serviciu – prin SMS sau prin credite achizitionate anterior.

4.5 Clientul va folosi datele protejate numai in scop propriu, fara a avea dreptul de a le comunica unor terte persoane fara acordul scris al Rampa Invest SRL. Datele de contact de pe site-ul www.infosantiere.ro permit ofertarea directa catre partile implicate in santiere si incheierea rapida a unui contract.

4.6 Rampa Invest SRL nu este implicata in niciun fel in relatia dintre utilizatorul datelor de pe site-ul www.infosantiere.ro si terti. Rampa Invest SRL nu garanteaza utilizatorului incheierea unui contract comercial in urma utilizarii informatiilor publicate pe www.infosantiere.ro. Ofertarea si negocierea conditiilor de livrare constituie responsabilitatea exclusiva a utilizatorului.

5 . Tarife/Preturi Servicii
5.1 Utilizarea site-ului www.infosantiere.ro pentru incarcarea de i
nformatii si pentru descarcarea de informatii neprotejate este GRATUITA.

5.2 Informatiile protejate pe site se obtin contracost, prin transmiterea unui SMS, prin achizitionarea de credite sau vor fi transmise utilizatorului prin e-mail, pe baza de abonament.

5.3 Utilizatorii parteneri ai www.infosantiere.ro pot incarca informatii despre santiere care sa fie achizitionate contracost de catre utilizatorii clienti. Astfel, utilizatorii parteneri obtin credite care pot fi folosite pentru achizitia altor informatii protejate.

5.4 Utilizatorii parteneri pot solicita transformarea totala sau partiala in numerar a creditelor castigate din vanzarea informatiilor protejate incarcate. Rata de schimb a creditelor in RON este stabilita de Rampa Invest SRL si se poate modifica fara notificari prealabile.

5.5 Din suma acordata, Rampa Invest SRL va retine si va achita in numele utilizatorilor parteneri persoane fizice sumele aferente impozitului pe venit.

6. Sistemul de rating pentru utilizatorii parteneri
6.1
Rampa Invest SRL nu exclude posibilitatea ca utilizatorii sa foloseasca serviciul cu intentia de a frauda. Rampa Invest SRL nu are nicio raspundere care decurge ca urmare a inregistrarii sub o identitate falsa a unui utilizator sau ca urmare a transmiterii de informatii eronate sau false.

6.2 In vederea furnizarii informatiilor asupra credibilitatii unui utilizator partener, Rampa Invest SRL isi rezerva dreptul de a introduce un sistem de evaluare, pe care-l va publica pe site. Rampa Invest SRL isi rezerva dreptul de a modifica unilateral sistemul de rating, utilizatorii fiind informati asupra schimbarilor intervenite pe pagina de internet dedicata termenilor si conditiilor de utilizare.

7. Anularea
Neutilizarea contului de client timp de 12 luni duce la inchiderea automata a
contului si la stergerea din baza de date a datelor personale colectate.

8. Raspunderea
8.1. Rampa Invest SRL nu raspun
de pentru erorile si intreruperile serviciului cauzate de terti, care sunt de ordin tehnic sau tin de alte situatii similare.

8.2 SC Rampa Invest SRL nu va avea nicio raspundere pentru nicio pierdere sau dauna care ar putea fi suferita de utilizatori, fie ca este directa sau indirecta, imediata sau de consecinta, care nu este determinata in mod direct de culpa sa, precum si pentru orice alta pierdere directa sau indirecta sau pierdere care rezulta pe cale de consecinta, datorita utilizarii normale sau oricarui defect tehnic in serviciu.

8.3 Utilizatorii raspund fata de Rampa Invest SRL si fata de terte persoane pentru orice prejudiciu pe care-l aduc prin faptele lor care, fara a fi limitative, includ: folosirea incorecta/abuziva a sistemului, incalcarea conditiilor stabilite in prezentul act, incalcarea conditiilor stabilite prin contractele dintre ei, furnizarea de informatii false/eronate etc.

8.4 Utilizatorul este obligat, in cazul unei reclamatii impotriva Rampa Invest SRL, sa furnizeze imediat Rampa Invest SRL toate informatiile si detaliile corespunzatoare, pentru a putea examina si pregati un raspuns la cerere/reclamatie.

9. Litigii
9.1.Toate neintelegerile privind validitatea prezentului act sau rezultate din interpretarea, executarea ori incetarea acestuia urmeaza sa fie rezolvate pe cale amiabila de reprezentantii partilor implicate.

9.2. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile se vor adresa instantelor judecatoresti competente, din localitatea in care se afla sediul prestatorului de servicii.

10. Modificarile aduse la termenii si conditiile generale de utilizare
SC Rampa Invest SRL isi rezerva dreptul de a
modifica termenii si conditiile in orice moment, fara a motiva aceasta actiune si fara avizare prealabila. Utilizatorii vor fi instiintati pe pagina de internet dedicata termenilor si conditiilor asupra modificarilor survenite.

B. ALTE DISPOZITII

11. Exceptii
Nicio renuntare sau intarziere in aplicarea drepturilor oricarei parti nu poate aduce atingere sau restrange drepturile celeilalte parti
si nicio renuntare la orice astfel de drepturi nu se considera a fi o renuntare la orice alte drepturi ulterioare.

12. Independenta clauzelor
In cazul in care oricare dintre prevederile
prezentilor termeni este considerata de catre o instanta cu jurisdictie competenta a fi nula sau neaplicabila, in totalitate sau partial, o astfel de prevedere va fi stearsa din acesti termeni, iar restul prevederilor prezentilor termeni continua sa fie in deplina vigoare si sa produca efecte.

13. Drepturile tertilor
Nicio clauza a ace
stor termeni nu este destinata pentru a conferi un beneficiu sau un drept niciunei terte persoane care nu este parte la prezentul act.

14. Acorduri si conflicte
Raporturile dintre SC Ramp
a Invest SRL si utilizatori sunt reglementate de prezentii termeni si conditii.

15. Dreptul de proprietate intelectuala
Utilizator
ilor, precum si tertelor persoane, le este interzisa folosirea oricaror drepturi de autor si proprietate intelectuala, precum si a oricaror drepturi de proprietate industriala care au legatura cu SC Rampa Invest SRL precum si cu serviciile oferite de aceasta.

Utilizator:
Parola:
Inregistrare
recuperare parola
Doriti sa primiti oferte de materiale si servicii?