duminic─â, 25 iulie 2021

Despre noi

RAMPA INVEST SRL, editorul revistelor Agenda Constructiilor si Fereastra, administreaza baza de date a site-ului www.infosantiere.ro.

Redactorii Agenda Constructiilor colecteaza in permanenta informatii despre: planuri de urbanism, autorizatii de construire, licitatii, santiere etc. Companiile din domeniul constructiilor folosesc datele respective pentru ofertare.

Serviciul de Monitorizare Agenda Constructiilor vine in intampinarea nevoilor firmei Dumneavoastra cu produse dedicate, care va permit sa aflati informatii despre noile investitii in constructii, instalatii si tamplarie. Accesul la acest tip de informatii va ajuta sa cunoasteti - in timp util - care sunt datele principale privind cele mai recente lucrari si proiecte.

Prin utilizarea serviciului Agenda Constructiilor, realizati economii importante de resurse, rezultate - in principal - prin diminuarea costurilor cu cercetarea de piata si a timpului aferent identificarii de noi oportunitati.

IMPORTANT! Avem o experienta de peste 8 (opt) ani in livrarea de informatii de afaceri referitoare la investitiile in constructii, instalatii, tamplarie si domeniile conexe, Agenda Constructiilor fiind unul dintre principalii furnizori de date prelucrate. Suntem incantati sa va anuntam ca am creat pentru Dumneavoastra noi variante de primire a informatiilor, ce va ajuta sa alegeti - in functie de cerintele specifice - versiunea care va avantajeaza cel mai mult.

Abonati-va acum si beneficiati de conditii speciale de receptionare a informatiilor. In speranta unei colaborari indelungate, va uram succes in activitatea pe care o desfasurati!

LICITATII - ANUNTURI SI CASTIGATORI
Serviciul Licitatii - Anunturi si Castigatori este transmis zilnic, prin e-mail si contine informatii necesare pentru depunerea documentatiilor in vederea participarii la licitatiile organizate de catre autoritatile contractante si lista castigatorilor: lucrari/produse/servicii licitate, preturile la care au fost adjudecate si datele de contact. Pentru DEMO de anunturi si oferta click aici, iar pentru DEMO de castigatori click aici.

PROIECTE SI CERERI DE MATERIALE
Serviciul Proiecte si Cereri de Materiale este transmis saptamanal, prin e-mail si contine informatii referitoare la noile proiecte, santiere, lucrari de constructii si instalatii - structurate pe categorii: denumire, stadiu de executie, termen de finalizare, descriere, date de contact pentru beneficiar, antreprenor, proiectant, agentie de promovare etc. - respectiv cereri de materiale si cantitati solicitate. Pentru DEMO si oferta click aici.

AUTORIZATII DE CONSTRUIRE
Serviciul Autorizatii de Construire este transmis saptamanal, prin e-mail si include liste in format electronic cu documentele specifice eliberate de catre autoritatile locale, pentru executia de lucrari de constructii si instalatii (data emiterii, numar de inregistrare, nume solicitant, adresa/loc de edificare, tip lucrare etc.) si Hotarari ale Consiliilor Locale cu aprobari ale planurilor urbanistice zonale (PUZ) si/sau de detaliu (PUD). Pentru DEMO si oferta click aici.

AGENDA CONSTRUCTIILOR - MONITORIZARE SURSE
Serviciul Agenda Constructiilor - Monitorizare Surse este transmis zilnic, prin e-mail si cuprinde informatii despre pietele de constructii, instalatii si tamplarie. Sectiunea de monitorizare include date selectate si prelucrate din peste 250 de surse tiparite/electronice interne si internationale.

Demo si oferta

Sectiunea de santiere a serviciului de monitorizare AGENDA CONSTRUCTIILOR INVEST este disponibila inclusiv online, pe www.infosantiere.ro. Aici se gasesc informatii actualizate despre proiectele importante din Romania: descrierea lucrarilor de constructii, cereri de materiale necesare, stadiul de executie, date de contact ale beneficiarului, proiectantului, antreprenorului etc.

Utilizator:
Parola:
Inregistrare
recuperare parola
Doriti sa primiti oferte de materiale si servicii?