duminică, 25 iulie 2021

Intrebari clienti

1. Cum gasesc proiectele care prezinta interes?
Site-ul www.infosantiere.ro ofera mai multe criterii de filtrare (geografice, in functie de tipul lucrarilor sau de valoarea acestora), pentru a identifica proiectele la care firma Dumneavoastra poate transmite oferte de colaborare.
 
2. Ce date sunt disponibile?
Fiecare proiect contine informatii publice si date de contact inlocuite in faza initiala de caractere speciale (***), această categorie de informatii fiind disponibila numai contracost. Daca va sunt necesare datele marcate cu (***) le puteti primi contracost prin SMS, pe baza de credite preplatite sau prin abonament.
 
3. Cat costa datele protejate si cum se poate achita?
Costul datelor protejate depinde de complexitatea lucrarilor si a informatiilor specifice. Site-ul
www.infosantiere.ro pune la dispozitie trei modalitati de achitare a datelor:
- titularii unui abonament primesc informatiile prin e-mail, la un cost de sub 1 EUR/proiect;
- cei care opteaza pentru credite preplatite achizitioneaza date protejate la un cost unitar de minimum 2,5 EUR/proiect;
- daca se alege modalitatea de plata prin SMS, se achita, in general, 5 EUR + TVA.
 
4. Pot primi gratuit date?
Da, exista o sectiune de proiecte gratuite, semnalată in mod distinct pe site-ul
www.infosantiere.ro, in care toate datele de contact sunt publice. De asemenea, puteti obtine credite prin inscrierea unor proiecte proprii pe site-ul www.infosantiere.ro. Utilizati creditele primite pentru a achizitiona date de contact de la alte proiecte.
 
5. Cat de exacte sunt datele oferite?
Toate informatiile afisate pe
www.infosantiere.ro sunt publicate in urma verificarilor telefonice efectuate de redactorii Agenda Constructiilor. Periodic, aceste date sunt controlate si actualizate. Conditiile existente in prezent pe piata constructiilor pot determina, insa, schimbari rapide: oprirea lucrarilor, desemnarea altui antreprenor, proiectant etc. Puteti semnala datele inexacte prin adaugarea unui comentariu la proiectul respectiv, iar redactorii Agenda Constructiilor vor verifica si actualiza imediat informatiile in cauza.   
 
6. De unde provin datele?
Revista Agenda Constructiilor are o experienta de 8 ani in identificarea si prezentarea santierelor din Romania. In acest interval, redactorii Agenda Constructiilor au colaborat cu: autoritati publice, arhitecti, investitori, constructori etc. Informatiile publicate pe
www.infosantiere.ro constituie rezultatul acestor colaborari. Un colectiv de 15 redactori se ocupă zilnic de activitatea de identificare, completare si verificare a datelor despre santiere.
 
7. Cum pot fi folosite datele publicate pe
www.infosantiere.ro?
Scopul bazei de date
www.infosantiere.ro este acela de a va oferi informatiile necesare pentru ofertarea directa si rapida a produselor si serviciilor firmei Dumneavoastra. Identificati un proiect la care puteti trimite oferta, verificati daca datele protejate contin informatiile de contact ale proiectantului / beneficiarului / constructorului pe care doriti sa il contactati si, dupa achitarea acestora, trimiteti oferta Dumneavoastra. Puteti, astfel, sa transmiteti rapid un numar mare de oferte direct catre partea interesata, sporindu-va sansele de a incheia un contract de vanzare.

8. Am pierdut datele unui proiect cumparat - pot sa le solicit de mai multe ori?
Timp de 24 ore de la momentul cumpararii unor date, puteti accesa acelasi proiect GRATUIT de un numar nelimitat de ori

Utilizator:
Parola:
Inregistrare
recuperare parola
Doriti sa primiti oferte de materiale si servicii?